ул. Александър Геров 15
София,
България
23.2646566
42.6587602
UserLikes
Име:

АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП - ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ И ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Адрес: София, ул. Александър Геров 15
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://outdoorbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство - спортни съоръжения
Дейност:

Изграждане и производство на детски въжени паркове и съоръжения - въжени мостове, въжени катерушки, пирамиди и мрежи

Ключови думи: детски катерушки, въжени катерушки, детска площадка, люлка кош, въжена пирамида
  • catalog.bg
  • АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП - ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ И ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Галерия


АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП - ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ И ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП - ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ И ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП - ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ И ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ


Сподели във Facebook






За нас

В АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП ние знаем, че игралната площадка много повече от просто място за игра. Когато са проектирани, за да подпомагат детското развитие, игралните площадки могат значително да подобрят детското здраве, възможности за научаване на нови неща и социалното им развитие. Ние проектираме, изработваме и монтираме съоръжения за детски площадки, високи и ниски въжени площадки и катерушки, спортни и увеселителни съоръжения. С удоволствие ще Ви преведем през целия процес - от планирането, до чертежите, подготовката и изграждането на игрални площадки и въжени градини.


Въжените градини са комбинация от вертикални и хоризонтални препятствия, изработени от дърво, въжета, мрежи монтирани над земята и закрепени между дървета, дървени пилони или метални конструкции. Въжените градини могат да бъдат изградени както навън, така и в закрити пространства. Много различни елементи могат да бъдат комбинирани за създаването на Вашия невероятен приключенски парк или пък предизвикателна тренировъчна арена.


АУТДОР БИЛДИНГ ГРУП ООД създава продукти, които цялото семейство може да използва заедно. Това нестандартно решение ще превърне Вашето място в събирателен пункт за различни посетители желаещи да тестват уменията си, като едновременно с това се забавляват заедно с техните приятели, колеги и семейства. Нашите продукти позволяват на хората да се насладят на тръпката от това да правят нещо, изкарващо ги извън зоната им на комфорт без опасност от наранявания.


В сайта ни outdoorbg.com можете да видите някои от продуктите, които сме проектирали и изработили за нашите клиенти – местни власти, детски градини, паркове за отдих и хотели. От въжени градини по върховете на дърветата до изкуствени стени за катерене и детски площадки за най-малките, както и някои от най-дългите тролеи и въжени мостове в България, изборът е в границите на Вашето въображение!

 
Открийте ни в Google+